top of page

OM
ARKITEKTKONTORET

Arkitektkontoret ble etablert i januar 2023 av Andre Krause. Etter lang fartstid som arkitekt i arbeid for andre bedrifter med oppdrag utenfor landsdelen, hadde han et sterkt ønske om å bidra med kunnskapen sin lokalt. Krause har blant annet bakgrunn som snekker, i tillegg til utdannelse og arbeid som arkitekt. Denne bakgrunnen som håndverker er også noe vi ønsker å ta med inn i den jobben vi gjør for kundene våre. Det er en kombinasjon av et øye for funksjonalitet og estetikk som er en av våre største styrker, i tillegg til et ønske om å skape verdi for kundene våre i mange år etter at byggene står ferdig.

ARKITEKTUR "MADE IN NORWAY"

Arkitektkontoret finner du i Tromsø, nær den nordnorske fjellheimen og havet. Med vakker natur som nabo og inspirasjon fra den nordnorske folkesjelen lager vi arkitektur med lokal forankring. Her skapes skandinavisk design med tydelig forankring i lokal historie, men med ett blikk for fremtiden.

CV - ANDRE KRAUSE

Andre Krause er opprinnelig fra Leipzig, Tyskland og begynte sin arbeidskarriere som tømrer, først i lære fra 1991 og deretter som profesjonell håndverker fra 1995. I 2001 begynte han på arkitektstudium ved FH Erfurt. Her ble han ferdig utdannet som arkitekt i 2005 og arbeidet deretter for en rekke arkitektfirma frem til han etablerte sin egen bedrift, Andre Krause Arkitektur, i 2023. Erfaringen som faglært tømrer skiller han ut fra andre arkitekter og gir prosjektene en dimensjon en ikke finner hos mange andre arkitekter. Han har i tillegg over 20 års erfaring som arkitekt og har vært prosjektleder for flere komplekse byggeoppdrag i løpet av årene.

andre3_edited.jpg

LES MER OM ANDRE KRAUSES KOMPETANSE

bottom of page